Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Ta ekspressbuss fra Oslo til Jevnaker i høst

Jevnaker er en populær destinasjon året rundt med attraksjoner som Hadeland Glassverk og Kistefos Museum. Derfor har vi satt opp ekspressbuss fra Oslo til Jevnaker i høst.

VY66 Oslo–Jevnaker

Ekspressbussen går fra Oslo bussterminal kl. 09:00 med retur fra Jevnaker kl. 15:00. Reisen tar i underkant av to timer, og billettene koster 199 kr én vei. 

Bussen går hver fredag, lørdag og søndag frem til 10. oktober, samt lørdag og søndag i perioden 16. og 17. oktober.


Holdeplasser Oslo–Jevnaker:

  • Oslo bussterminal
  • Lysaker stasjon
  • Sandvika bussterminal
  • Kistefos Museum
  • Hadeland Glassverk

 

Aktiviteter og kulturelle opplevelser:

Hadeland Glassverk


Hadeland Glassverk opplevelsessenter ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Med 10 butikker, 5 spisesteder, 2 gallerier og varierte aktiviteter og arrangementer året rundt, har Hadeland Glassverk et spennende og bredt tilbud for hele familien. 

Høstens arrangement er svært variert, så her finner man noe for enhver smak.

Foto: Hadeland Glassverk

 

Se hva som skjer på Hadeland Glassverk i høst >>

Kistefos Museum

 

Kistefos er stedet hvor kunst, skulptur, arkitektur og industrihistorie smelter sammen i en unik totalopplevelse som står til forventningene. Kistefos og The Twist var med i den prestisjetunge listen til New York Times «52 places to go» i 2020. 

Kistefos er en perfekt dagsutflukt med spennende opplevelser for store og små. La barna boltre seg med aktivitetspark, rebusløp, hoppegrop og hamsterhjul, mens de voksne nyter det rike kulturtilbudet. Barn til og med 16 år går gratis!

Foto: Mikkel Walle

 

Les mer på kistefosmuseum.no >>