Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Ta ekspressbuss til Jevnaker i sommer

Jevnaker er en populær turistdestinasjon om sommeren med attraksjoner som Hadeland Glassverk, Kistefos og Randsfjorden Badepark. 

Vi har satt opp ekspressbuss fra Oslo til Jevnaker i sommer. Bussen går fra Oslo bussterminal kl 09:00 med retur fra Jevnaker kl. 15:00. 

Bussen går hver fredag, lørdag og søndag i perioden 9. juli til 15. august.


Holdeplasser VY66 Oslo–Jevnaker:

  • Oslo bussterminal
  • Lysaker stasjon
  • Sandvika bussterminal
  • Kistefos Museum
  • Hadeland Glassverk
  • Randsfjord Badepark


Billetter kjøper du på vybuss.no, Vy Buss-appen, vy.no eller i Vy-appen. 

 

Familieopplevelser på Hadeland Glassverk

På Hadelandet er det gøy for både små og store. Med to lekeplasser, åpent bakeri, glassblåsing, lysfarging, teater, åpen bondegård og masse spennende å se på blir det aldri kjedelig!

Kilde: Visit Innlandet
Foto: Hadeland Glassverk

Les mer hos Visit Innlandet >>

Opplev vakre Kistefos

Kistefos er stedet hvor kunst, skulptur, arkitektur og industrihistorie smelter sammen i en unik totalopplevelse som står til forventningene. Kistefos og The Twist var med i den prestisjetunge listen til New York Times «52 places to go» i 2020. 

Kilde: Visit Innlandet
Foto: Kistefos

Les mer hos Visit innlandet >>

Randsfjord Badepark

Randsfjord Badepark er cirka 3500 kvadratmeter og regnes dermed som en av Nord-Europas største wibit-anlegg. En svær lekeplass med mange ulike sklier, madrasser, trampoliner og leker, som alle flyter på vannet. Dette er garantert moro for både store og små!

Kilde: Visit Innlandet
Foto: Stiftelsen Randsfjordfestivalen

Les mer hos Visit Innlandet >>