Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Lei buss - få den beste reisen

Turbussen er skreddersydd for å legge til rette for det sosiale på bussturen, med høy komfort, stor fleksibilitet og med sikkerhet i fokus.

Kontakt oss

Vi har avdelinger over store deler av landet. Uansett hvor du skal reise, kan du alltid kontakte oss. Send oss en bestilling eller en uforpliktende prisforespørsel og få raskt svar. 

Kontakt oss

Godt å vite når du skal leie buss

Turbussene våre er godt utstyrt. De aller fleste har toalett, sikkerhetsbelte, mikrofon, guidesete og kjøleskap. Vi kan også stille med busser med rullestolheis, trådløst nettverk, klimaanlegg og lademulighet. 

Ønsker du kaffe eller mat og drikke underveis, kan dette presiseres i henvendelsen til oss. 

Vi kan hjelpe deg med mer enn bussreisen. Vårt store nettverk gjør at vi også kan hjelpe med bestilling av flyreiser, hotell og aktiviteter i inn- og utland.

Før du bestiller bør du gjøre en totalvurdering av pris, sikkerhet og leveringssikkerhet. Dobbeltsjekk at bekreftelsen stemmer med dine ønsker, og gi oss tilbakemelding om det er noe du vil endre på.

Dialog med sjåføren er viktig, og om du skulle ha spørsmål kan du alltid kontakte oss. Det er bedre å spørre én gang for mye enn én for lite.

Litt ekstra planlegging kan gjøre bussturen morsommere og mer sosial. Hva med en runde Kahoot, musikkquiz eller bussbingo? Gi oss beskjed om det er noe spesielt dere trenger, som for eksempel bluetoothtilkobling eller skjerm.

Det går også an å legge inn et stopp underveis med en aktivitet eller underholdning.