Bli med på årets julekalender 🎅🏽 Åpne dagens luke og vinn flotte premier og opplevelser. Delta på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Foretningsområdet Vy Buss AS

Som et eget forretningsområde i Vy blir vi Vy Buss AS og et datterselskap i Vygruppen AS. Vy Buss AS består av selskapsstaber og driftsavdelinger organisert i seks regioner i Norge.  I tillegg er Vy Buss AS morselskap for Team Verksted AS i Norge og Vy Buss AB og Vy Travel AB i Sverige.  

Vy Buss AS ledes av Ole Engebret Haugen, og har hovedkontor i Schweigaardsgate 23, Oslo. Hovedvirksomheten er rutekjøring på oppdrag fra offentlige anbudsgivere som Ruter, Skyss, AtB, Kringom, Fram, Østfold kollektivtrafikk, Opplandstrafikk, Farte, Hedmarkstrafikk og Brakar. Vy Buss har en markedsandel på ca. 30 prosent i det norske bussmarkedet. 
 

Den kommersielle avdelingen opererer et landsdekkende nettverk av ekspress- og flybusser. I tillegg tilbyr selskapet omfattende turbusskjøring. Bussdriften til Vy i Sverige består av selskapene Vy Buss AB, Vy Travel AB og Team Verkstad AB. Vy Buss AB ledes av Arne Veggeland og oppererer som et konsernselskap i Sverige og er underlagt som et datterselskap av Vy Buss AS.


Vy sin bussvirksomhet leverer flere tjenester over flere virksomhetsområder. Vi leverer innenfor lokaltransport, ekspressbusser, tur, shuttletrafikk, flybusser og storbilvask. 

 

Ekspressbuss 

Vy har gjort omfattende grep for å bedre tilbudet til sine passasjerer i ekspressbussmarkedet. Distrikts-Norge er knyttet sammen med storbyer som Oslo, Göteborg, Malmö og København i ett nettverk. Alle busser har god komfort og gratis wifi.  

Se rutetabeller eller finn reise nå >> 

 
Flybuss 

Ikke tenk på hvor du skal parkere bilen mens du er på tur, men ta bussen helt frem til døra på avgangshallen. Vy kjører flybuss Fredrikstad - Oslo lufthavn og Ålesund - Ålesund Lufthavn Vigra. Enkelt og behagelig fra dør til dør for deg og bagasjen din. 

 

 
Turbuss 

Vår jobb er å sørge for at du får «Den beste reisen», og at du som kunde skal få en skreddersydd reise som legger til rette for det sosiale på turen, med høy komfort, stor fleksibilitet med sikkerhet i fokus. 

Les mer >> 

  

Shuttlebuss 

Vy drifter shuttletrafikken rundt Oslo lufthavn. Shuttlebussen betjener transport fra Oslo lufthavn og kjører fire forskjellige ruter med over 250 bussavganger hver eneste dag til hotellene og parkeringsplassen i nærheten av flyplassen. Med denne frekvensen trenger du aldri å vente lenge. 

  

Storbilvask 

Vy drifter flere vaskehaller med kapasitet til å håndtere store kjøretøy. 

  

Team Verksted AS 

Team Verksted AS er et datterselskap som består av 12 heleide og to deleide verksteder og har lang erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy.