Bli med på årets julekalender 🎅🏽 Åpne dagens luke og vinn flotte premier og opplevelser. Delta på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Flybuss

Ikke tenk på hvor du skal parkere bilen mens du er på tur, men ta bussen helt frem til døra på avgangshallen. Vy kjører flybuss Fredrikstad - Oslo Lufthavn og Ålesund - Ålesund Lufthavn Vigra. Enkelt og behagelig fra dør til dør for deg og bagasjen din. 

Se menyen for informasjon om våre ulike flybusstilbud. 


Rettigheter ved forsinket buss til flyplass

Når du benytter buss for å komme deg til flyplassen er det viktig at du beregner god tid. Gyldig regel er at du skal regne med 60 minutter i tillegg til innsjekkingstid hos flyselskapet. Merk at innenlands og utenlands flyreiser har ulike krav til innsjekkingstid.
 
For reiser hvor det er beregnet mindre enn 60 min. i tillegg til innsjekkingstid kan det ikke gjøres krav på utlegg til drosje eller bruk av egen bil. Andre påløpte utgifter og/eller følgekostnader dekkes ikke.
 
Vanlig innsjekkingstid ved flyplassen:

  • Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang.
  • Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang.
  • Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.
  • Direkteflygninger til USA: Vær oppmerksom på at for direkteruter til USA gjelder egne regler. Det er vanlig at innsjekk starter 3 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.