Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Informasjonskapsler

Dette nettstedet inneholder informasjonskapsler (cookies). 

I følge «Cookieparagrafen» (fra 01. juli 2013) skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler få informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler, hva disse brukes til og hvordan informasjonskapsler kan unngås.

Informasjonskapsler brukes av nettleseren din for å lagre midlertidige valg. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i din nettleser, og som gjør at vår server kan identifisere brukerens. Hvis du ikke vil akseptere informasjonskapsler kan dette administreres i nettleseren din. Der kan også tidligere lagrede informasjonskapsler slettes. Fremgangsmåte for dette er individuelt fra nettleser til nettleser. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.


Hvordan bruker nettbuss.no informasjonskapsler? 

Analyse
Nettbuss.no bruker informasjonskapsler fra Google Analytics. Google Analytics gjør det mulig for oss å samle inn og analysere data. Google Analytics tar i mot informasjon om hvordan du finner våre nettsider og hvordan den brukes. Denne informasjonen inneholder aldri noen personlige opplysninger da samtlige brukere analyseres som en gruppe. Google Analytics hjelper oss å optimalisere funksjonalitet og gi deg den beste brukeropplevelsen.

Innlogging
Dersom du logger inn på nettbuss.no, vil en informasjonskapsel bli lagret i din nettleser. Dette for at du skal ha tilgang til den informasjonen du trenger mens du er innlogget. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg og det er mulig at din aktivitet kan bli sporet. I så fall er dette egne opplysninger som du oppgir når du oppretter en medlemsprofil på nettbuss.no. 

Annonsering
Nettbuss.no kan bruke tredjepartsinformasjonskapsler for å generere målrettede budskap tilpasset etter tidligere aktivitet (retargeting). Informasjonen som deles videre til tredjepart inneholder aldri personlig informasjon. Nettbuss.no bruker informasjonskapsler for å rette annonser gjennom blant annet Facebook. Nevnte nettverk lagrer ikke personlig informasjon som navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer. Om du ikke vil få målrettede annonser er det mulig å skru av denne funksjonen ved å gå til networkadvertising.org.

 

Blokkere og slette informasjonskapsler

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å stille inn dette i nettleseren. Men vær da klar over at nettsiden ikke vil fungere optimalt. Du vil for eksempel ikke ha mulighet til å gjennomføre et kjøp. Fremgangsmåte for blokkering av informasjonskapsler er individuell fra nettleser til nettleser.