Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Skidestinasjoner

Skal du til fjells uten bil? Vi kjører ekspressbuss og skibuss til flere populære skisenter. Les mer om de ulike tilbudene under.

Hafjell Alpinsenter ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer nord for Lillehammer langs Dovrebanen. Hafjell Alpinsenter er landets 3. største alpinanlegg.

Les mer om Hafjell Skisenter.

Vy express VY146 tar deg fra Oslo til Hafjell på 3 timer. Søk opp Øyer (Øyer sentrum) når du kjøper billett. Fra Øyer sentrum er det ca 10 minutter å gå til Hafjell skisenter.

Hemsedal Skisenter har 51 bakker, 20 heiser, snowparker, skicrossarena og et stort barneområde. Løypetilbudet er variert med bakker for alle nivå, perfekt for venner og familier på ski i lag. 

Vy express VY170 tar deg enkelt og komfortabelt til Hemsedal. Avgangene finner du i reiseplanleggeren.

Skibussen til Norefjell fører deg rett til fjells. For kun 690,- kroner får du buss tur/retur samme dag og heiskort inkludert.

Skibussen til Norefjell har oppstart 25. desember 2020.

Heiskortet kjøper du sammen med tur/retur-billett og kortet blir utlevert ved ombordstigning på bussen. Du slipper å stå i kø for å kjøpe heiskort og du kan gå rett i bakken.

Les mer om skipakke med Norefjellekspressen her.