Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Over 1400 stoppesteder

Bussen kan noe verken tog eller fly kan. Den kan ta deg med overalt. Med våre linjer dekker vi mer enn 1400 holdeplasser i store deler av Sør-Norge.  


Reis behagelig og sikkert

Å reise med buss er en fin måte å reise på. Ikke bare får du nyte omgivelsene på reisen, men det er også miljøvennlig og økonomisk. Norge har fantastisk natur, og mange av våre linjer tar deg både langs fjordene, opp på fjellene og til de største byene. 

Når du reiser med Vy express får du en behagelig og sikker reise. Bussene er utstyrt med sikkerhetsbelter og vi er ISO-sertifisert innenfor sikkerhet. Alle våre busser har toalett, gratis trådløst nettverk, klimaanlegg og de fleste bussene er utstyrt med lademuligheter. Ønsker du ekstra komfort og store seter anbefaler vi en tur med våre dobbeltdekkere; Vy express plus. Disse bussene finner du på rutene VY190 Oslo-Kristiansand-Stavanger og VY146 Oslo-Måløy/Ålesund.

For svenske reiser, se bus4you.se >>

 

Kjøp billett

Billetten kjøper du billigst på vybuss.no eller i Vy Buss-appen. Trenger du hjelp til bestilling kan du besøke et av våre utsalgssteder eller ringe kundesenteret vårt på tlf 407 05 070. Du får også kjøpt billett på bussen, men da kan vi ikke garantere plass.