Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Reis til Fredrikstad med buss

«Varm» er et ord man ofte hører når noen beskriver Fredrikstad. Innbyggerne her er kjent for å være vennlige, åpne og spøkefulle.


Gamlebyen

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner og vel verdt et besøk. Byen ble grunnlagt av kong Frederik II i 1567 og ble bygd etter det såkalte «gammelnederlandske befestningssystem», med lave jordvoller og en bred vannfylt vollgrav. Her er det slitte brostein, smale gater, levende torg og imponerende bygninger. Men det lukter ikke krutt og hestemøkk her lenger – nå kan du gå etter duften av nytrukket kaffe og ferske bakervarer på din vei for å handle i en av de unike butikkene bak vollene.

Gamlebyen Modelljernbanesenter er Skandinavias største, og er et opplevelsessenter med en hel verden av små tog, biler, hus, mennesker og landskap. Her finner du også en miniatyrmodell av Gamlebyen. Se godt etter – husk at det er detaljene som teller!

Kilde: visitnorway.no


VY6 Oslo - Fredrikstad

Reis fra Oslo til Fredrikstad med VY6 Vy express.

Reisetid: 1 time og 20 min. 
Avganger: flere ganger daglig, også i helgene. 


Se våre rutetabeller og linjekart her >>