Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Reis til Oslo med buss

Mellom Oslomarkas grønne åser og Oslofjorden ligger Norges hovedstad. Oslo ligger innerst i den 100 kilometer lange Oslofjorden. Fjordens 40 øyer er populære turmål, og mange av dem kan nås med ferge fra sentrum. Over halvparten av Oslo kommune er dekket av skog- og parkområder, så Oslo er virkelig en grønn storby, der friluftsopplevelsene aldri er langt unna.


Shopping i Oslo

Selv om Oslo kanskje ikke er kjent for å være en shoppinghovedstad, er det plenty av bra shopping å finne i Oslo. 

Bogstadveien
På Majorstuen og i Bogstadveien ligger klesbutikkene tett i tett. Her finner du alt fra de store, rimelige kleskjedene til de fasjonable motehusene som du ikke finner andre steder i byen. Innimellom klesbutikkene ligger det en rekke koselige kafeer og konditorier, så det går an å ta seg en kaffepause mellom shoppingslagene.

Eger
Norges største high-end-motehus ligger ved Egertorget midt i Oslo sentrum og tilbyr over 300 internasjonale merkevarer innen mote, skjønnhet og livsstil. Den største avdelingen er Høyer, som dekker store deler av de øvre etasjene med eksklusive klær, sko, vesker og delikatesser.
Kilde: Visitoslo.com og aktivioslo.no

Operaen
Oslos operahus ligger rett ved fjorden, og minner om et isfjell der det reiser seg skrått opp fra vannkanten. Besøkende inviteres til å gå en tur på taket og nyte panoramautsikt over Oslo og Oslofjorden, året rundt. 

 

Reis til Oslo med Vy express

Nesten alle våre linjer har Oslo som utgangspunkt. 

Se våre rutetabeller og linjekart her >>