Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Rutetilbud


Slik er rutetilbudet nå

Det lettes opp i korona-restriksjoner mange steder, samtidig som flere blir vaksinert. Vi har flere reisende enn før og i den forbindelse setter vi opp ekstra avganger på noen linjer i sommer.

På grunn av hyppige endringer i rutetilbudet tilbyr vi ikke rutetabeller. Bruk reiseplanleggeren for å se når bussen går.


Vi øker tilbudet vårt på disse bussrutene: 

  • VY1 (Notodden–Oslo) øker til seks avganger hver vei fra 18. juni. I forbindelse med Notodden Blues Festival settes det opp ekstra avganger mot Oslo etter siste konsert natt til 6, 7. og 8. august. 
  • VY123 (Elverum–Oslo) øker fra en til fire daglige avganger hver vei.  
  • VY146 (Oslo–Måløy) kjører både dag- og nattavgang fra 18. juni.  
  • VY146 (Oslo–Volda–Ålesund–Oslo) starter opp igjen fra 18. juni. Se iinformasjon her
  • VY190 (Oslo–Kristiansand) utvider traséen og kjører videre til Stavanger fra 18. juni, i tillegg øker vi antall avganger mellom Oslo og Kristiansand. 
  • Vi øker antall daglige avganger på VY3 (Sarpsborg–Oslo), VY6 (Hvaler–Oslo) og VY710 (Lillehammer–Trondheim) fra 19. juni. 

Her er det fortsatt noe redusert rutetilbud:  

  • VY170 (Oslo–Førde) stopper ikke i Drammen, men kjører via Hønefoss. Nattavgangen er innstilt. 
  • VY710 (Oslo–Trondheim) Nattbuss mellom Oslo og Trondheim er innstilt. For reise mellom Oslo og Trondheim se informasjon her.

VY430 (Bergen–Ålesund) fortsetter med en daglig avgang hver vei og VY175 (Geilo–Oslo) kjører fem ukentlige avganger hver vei. 

 

Refusjon ved innstilling

Blir avgangen din innstilt får du refundert billetten din i form av en verdikode. Denne kan du bruke til å kjøpe ny billett til en annen avgang eller spare til en senere anledning. Du trenger ikke å henvende deg til oss.

For avbestilling av periodebillett, ta kontakt på e-post buss@vy.no. Resterende beløp blir refundert som verdikode.

Lokalbuss

Vy kjører lokalbusser mange steder i landet. I de fleste tilfeller vil du finne informasjon om rutetilbud på oppdragsgivers lokale nettsteder. Klikk under for mer informasjon.

Kontaktinformasjon for lokalbusser >>