Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Reis til København med buss

København er en sjarmerende by som er perfekt for en langhelg. Danskenes åpenhet og varme er kanskje noe av det vi stive nordmenn liker best ved København. 

Lekker design og trendy butikker er gode grunner til shopping, og med god mat og drikke samt hyggelige mennesker reiser er København en destinasjon verdt et besøk.


Shopping i Strøget

Strøget i København er den lengste gågaten i Europa med et enormt utvalg av butikker, som gjør dette til et populært sted for nordmenn som elsker shopping. Strøget strekker seg fra Rådhusplassen til Kongens nytorv.

Shoppinggaten er vel 1,1 kilometer lang, og gir shoppingglade nordmenn mulighet til å frotse i et tilbud av butikker som virker uendelig. I tillegg til shopping er Strøget et populært sted for gatemusikanter, gateartister o.l.

Blant de utallige butikkene finner du en rekke kjente merkevarebutikker. De er lokalisert ved enden av Strøget som vender opp mot Kongens Nytorv. Her finner du merker som Louis Vuitton, Prada, Max Mara, Cerutti, Chanel, Mulberry, Marlboro, Karen Millen, Hermès og Boss.

Kilde: storbytur.no


L300/L600 Oslo - Göteborg - København

Reis fra Oslo til København med Vy Bus4You eller Vy express.

Reisetid: ca. 8 timer avhengig av avgang.
Avganger: flere ganger daglig, også i helgene. 

Alle avganger og priser finnes i rutesøket vårt. 

Rutetabeller finner du på bus4you.se >>