Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Reis til Stockholm med buss

Stockholm er en vakker og urban hovedstad med mange parker, turområder, flotte utsiktpunkter og fin arkitektur. Stockholmere kaller byen Skandinavias hovedstad. Blir du lei av storbypulsen kan du ta en av skjærgårdsbåtene og nyte livet på innsjøen Mälaren. Stockholm har en av verdens mest øyrike skjærgård med over 30.000 øyer. 


Kultur og events i Stockholm

I Stockholm er det lett å være kulturell. Er du interessert i kunst, musikk, teater, dans, sirkus eller historie? Her finner du alltid noe som passer akkurat deg.

Opplev Stockholms teater- og musikalverden på Dramaten, Chinateatern, Oscarsteatern og Göta Lejon. Se verdenskjente artister og arrangementer på de største arenaene Globen, Cirkus, Friends og Tele2.

Museer
Stockholm har også mange spennende museer. Moderna Museet har en av verdens flotteste samlinger av kunst. På Fotografiska oppleves verker av verdenskjente fotografer. Har du noen gang drømt om å være en del av ABBA? På ABBA The Museum har du mulighet til å prøve! Friluftsmuseet Skansen har en dyrehage og en fantastisk samling med hus fra 1800-tallet. Og på Vasa Museet kan du se Vasaskipet som sank på 1600-tallet, og ble hevet 350 år senere.

Gamla Stan
Gamla Stan er en av verdens best bevarte bykjerner fra middelalderen. Denne bydelen er så koselig at den er et must på Stockholmsturen. Her kan du også ta en tur forbi det mektige barokkslottet Kungliga Slottet i Stockholm.

Kilde: visitsweden.no

 

L800 Oslo - Stockholm

Reis fra Oslo til Stockholm med Vy Bus4You eller Vy express.

Reisetid: ca. 8 timer avhengig av avgang.
Avganger: kl. 22:25 torsdag og fredag og kl. 12:30 søndag. 

Alle avganger og priser finnes i rutesøket vårt. 

Rutetabeller finner du på bus4you.se >>