Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Vi er blitt Vy

I dag er Nettbuss og NSB blitt Vy. Fremover vil du se flere og flere busser i ny drakt. Den viktigste delen av reiseopplevelsen er likevel at du reiser enkelt, trygt og miljøvennlig med oss, som før. 

Vy express

Ekspressbussene våre vil nå hete Vy express. Har du allerede kjøpt billett med Nettbuss til en fremtidig reise vil billetten din fungere som vanlig.

Bussene 
De første Vy-profilerte bussene ruller allerede på veiene. NX erstattes med VY, mens linjenummer vil være som før. Det er linje VY190 Oslo - Kristiansand som først vil få busser i nye farger. I en periode vil vi kjøre med både lilla busser og grå Vy-busser. Skiltkassen vil i alle busser være oppdatert med nytt prefiks: VY+linjenummer. 

Billetter
Har du kjøpt billett før 24. april, vil denne billetten ha Nettbusslogo og det vil stå Nettbuss express på den. Vi gjør ingen endringer på selve billettkoden, så disse vil fungere som vanlig. 

Billettsalget
Bussbillettene kjøper du fortsatt på nettbuss.no og i nettbuss-appen. På vy.no finner du hele togtilbudet, og i løpet av året vil busstilbudet også bli tilgjengelig samme sted. Vi gir deg beskjed så snart du kan kjøpe bussbilletter på vy.no og i Vy-appen.

 

Endring av merkevare

En merkevareendring av størrelsen Vy står fremfor nå er en krevende prosess som tar tid. Vi har mange busser som alle skal lakkes om og omprofileres. Alt av trykt og digitalt materiell skal endres og uniformer byttes ut.

I en periode fremover vil både Nettbuss- og Vy-navnet være synlig for offentligheten. Vi skal gjøre vårt aller beste for at våre kunder er trygge på at de kjøper rett billett og går på den bussen de skal. 

Sosiale medier 

Bussdriften i Vy er en del av Vygruppen. Vy jobber målrettet for å skape en enklere og grønnere reise -fra dør til dør. Skillet mellom de ulike transportmidlene blir stadig mindre, og vi vil se samarbeid fremover hvor tog og buss korresponderer for å samlet kunne gi et bedre transporttilbud. Det er da naturlig for oss å kommunisere samlet via en felles kanal i sosiale medier. Velkommen til å følge oss i våre nye sosiale kanaler!

Følg Vy på Facebook >>
Følg Vy på Instagram >>
Følg Vy på LinkedIn >>

 

Velkommen om bord!

Hilsen oss i Vy

 

Sist endret 25.04.2019