Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på vybuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe når det gjelder turbuss? Kanskje du finner svar i våre ofte stilt spørsmål. Hvis ikke kan du ta kontakt på turbuss@vy.no.

Før vi kan gi deg endelig pris, må vi sikre oss at alle detaljer med reisen din er tatt hensyn til. Prisen du får på nettsiden er ikke endelig før du har fått en bekreftelse på bestillingen. Pris vil være totalpris inkludert moms. 

Bestillingen vil bli bekreftet så fort som mulig innen 24 timer.

Du kan kun endre på reiser som du selv har bestilt. Det vil si at hvis du er innlogget med firmabrukeren din, men det er en annen kontaktperson som har gjort bestillingen, får du ikke endret reisen. 

Oppstår det andre problemer med reisen, ta kontakt på e-post turbuss@vy.no så hjelper vi deg. Husk å legge ved ordrenummer på bestillingen.  

Du kan kun avbestille reiser som du selv har bestilt. Det vil si at hvis du er innlogget med firmabrukeren din, men det er en annen kontaktperson som har gjort bestillingen, får du ikke endret reisen. 

Dersom du ønsker å endre en reise og du ikke får det til på nettsiden sender du oss en e-post på turbuss@vy.no så hjelper vi deg. Husk å legge ved ordrenummer på bestillingen.  

Annet retursted velges dersom dere skal hentes på en annen adresse enn ved levering på en tur-retur reise.

Dersom dere har behov for transport under reisen, og ikke bare til og fra destinasjonen, kan buss og sjåfør være tilgjengelig. Det vil da bli en fleredagerstur.  

Ja, det kan du.

Dette er for å sikre at vi har alle opplysninger vi trenger, og at du får enkelt tilgang til informasjon om reisen.

Du må ha en kundeprofil for å kunne bestille buss slik at vi får registrert all informasjonen som vi trenger i forbindelse med bussbestillingen og fakturering. Du kan når som helst be om å få profilen din slettet dersom du ønsker det. 

I noen områder blir det i visse tilfeller lagt på et beløp for tomkjøring.